Umut Avcı’nın Acı Kaybı: Sanat Dünyası Yasta

Umut Avcı’nın Acı Kaybı: Sanat Dünyası Yasta

Umut Avcı’nın Acı Kaybı: Sanat Dünyası Yasta
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Umut Avcı’nın Acı Kaybı: Sanat Dünyası Yasta

Sanat dünyası, “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinde Şoför Hamit karakteriyle tanınan Umut Avcı’nın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşıyor. Genç oyuncu, beyninde pıhtı atması sonucu kaldırıldığı hastanede, 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Avcı’nın vefat haberini, meslektaşı Levent Can duyurdu ve sanat camiası derin bir kedere boğuldu.

Levent Can’ın Duygusal Mesajı

Umut Avcı’nın vefatını duyuran Levent Can, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çok üzüldüğüm bir haber bu. Yaklaşık 7 yıl önce ‘Gugukkuşu’ oyunu ile aynı sahneyi paylaştığım çok yetenekli ve çok iyi kalpli bir dostumu kaybettim,” ifadelerini kullandı. Can’ın bu duygusal mesajı, sevenlerini derinden etkiledi.

Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti - Resim: 3

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden Taziye Mesajı

Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM), Umut Avcı’nın genç yaşta vefatından dolayı derin üzüntü duyduklarını belirtti. Yapılan açıklamada, “İstanbul mezunlarımızdan, tiyatromuzun pek çok oyununda yer almış değerli oyuncumuz Umut Avcı’yı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli oyuncumuz Umut’a Allah’tan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz,” denildi. Umut Avcı, her zaman gülen yüzü ve sevgi dolu kalbiyle hatırlanacak.

Rol Aldığı Yapımlar ve Sanat Kariyeri

Umut Avcı, “Hep Yek 2”, “Ver Kaç”, “Ailece Şaşkınız”, “Bir Zamanlar Kıbrıs” ve “Kıbrıs Zafere Doğru” gibi birçok yapımda rol alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Sahneye ve ekrana olan katkılarıyla tanınan Avcı, hem tiyatroda hem de televizyon dünyasında iz bırakan bir isimdi.

Oyuncu Umut Avcı hayatını kaybetti - Resim: 2

Cenaze Detayları Belli Oldu

Umut Avcı’nın cenaze törenine ilişkin detaylar da netleşti. Sevenleri ve meslektaşları, genç yaşta aramızdan ayrılan Umut Avcı’ya veda etmek üzere bir araya gelecek. Sanat dünyası, yetenekli bir oyuncuyu kaybetmenin derin üzüntüsü içinde.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.