Sedef Güler Cinayeti Halıdaki Etiketle Çözüldü!

Sedef Güler Cinayeti Halıdaki Etiketle Çözüldü!

Sedef Güler Cinayeti Halıdaki Etiketle Çözüldü!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Sedef Güler Cinayeti Halıdaki Etiketle Çözüldü!

Sedef Güler'in katil zanlıları 'halı yıkamacı etiketi' sayesinde yakalandı  - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

İstanbul’da yaşanan dehşet verici cinayetin aydınlatılması için yapılan yoğun çalışmalar sonuç verdi. Elleri ve kolları bağlı bir şekilde öldürülüp halıya sarılarak denize atılan Sedef Güler’in cinayetinde, etiketin kritik bir rol oynadığı ortaya çıktı. Polisin etiketten yola çıkmasıyla başlayan araştırmalar, olayın perde arkasını adım adım aydınlatmaya başladı.

İstanbul Büyükçekmece’de meydana gelen dehşet verici olay, denizde halıya sarılı bir şekilde bulunan bir cesetle yeni bir boyut kazandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, balıkçılar 7 Haziran’da denizde bu korkunç manzarayı gördüler. Sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle beraber cansız beden, elleri ve kolları bağlandıktan sonra halıya zincirlenmiş, uçlarına da 10’ar kiloluk dambıllar bağlanmış olarak denizden çıkarıldı.

4 gündür kayıp olan Sedef Güler bulundu! Dehşet cinayette korkunç detay |  Türkiye Gazetesi

Polis, kimliği belirsiz bir cesedin Sedef Güler’e ait olduğunu parmak izlerinden tespit etti. Genç kızın bir gün önce kayıp başvurusu yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Adli tıp morgunda yapılan teşhiste ise Sedef Güler, teyzesi tarafından sırtındaki ‘Yılan’ dövmesiyle teşhis edildi. Ceset ve halı üzerinde yapılan incelemede, halıdaki etiket önemli ipuçları verdi. Bu etiketin bir halı yıkama fabrikasına ait olduğu belirlendi. Cinayet polisi, halının fotoğrafını çekerek, fabrikaya giderek etiketten halının hangi adresten alınıp bırakıldığını öğrendi

İstanbul’da işlenen cinayetin detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Cinayet polisi, halının alındığı adresin Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi’nde olduğunu belirledi ve öncelikle emlakçı Zafer B’ye ulaştı. Emlakçının evini kiraladığı Fırat B’nin izini süren polis, Bayrampaşa’da şahsı gözaltına aldı. Aynı süreçte, son irtibatı tespit edilen Onur Ö. de Esenyurt’ta gözaltına alındı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.