“Bana büyü yaptılar” diyen adam kendini yerden yere attı

İstanbul’da bir şahıs, kendisine büyü yapıldığını söyleyerek yerlere yattı. Kendisini yerden kaldırmaya çalışan arkadaşına da bağıran adam, “Bunu dinlemeyin, bize büyü yapmışlar, büyücü ablaları var” dedi.

“Bana büyü yaptılar” diyen adam kendini yerden yere attı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.01.2024
A+
A-

İstanbul Beyoğlu‘nda bir şahıs, kendisine büyü yapıldığını iddia ederek kendini yerden yere attı. Yardım etmeye gelen arkadaşına ise tepki gösteren şahıs, “Bunu dinlemeyin, bize büyü yapmışlar, büyücü ablaları var” dedi. İlginç anlar kameralara yansıdı.

KENDİSİNE BÜYÜ YAPILDIĞINI SÖYLEDİ

Geçtiğimiz perşembe saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Kulaksız’da adının Yasin Akbulut olduğunu söyleyen bir şahıs, koltuk değneklerini bırakarak yere oturdu. Yardım etmeye çalışan arkadaşına bağıran Akbulut, kendini adeta yerden yere attı. Sonrasında ise yerde sürünerek, kendisine yardım etmeye çalışan arkadaşının büyü yaptığını iddia etti.

“BUNLARIN HEPSİ BÜYÜCÜ”

Akbulut, uzun süre yerden kalkmayarak, “Bunlar benim hayatımı mahvetti. Ben sakatım. Bunların hepsi büyü. Ayağımda üç tane platin var. Ben ölmüşüm. Bunu dinlemeyin. Bize büyü yapmışlar. Büyücü ablaları var” şeklinde konuştu.

Yaşanan ilginç anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.