Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Dev Hizmet

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Dev Hizmet

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Dev Hizmet
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Dev Hizmet

İnşaat sektöründeki uzun tecrübesiyle bilinen Altun Yapı, İzmir’in Buca ilçesinde büyük bir projeyi hayata geçirdi. Altun Yaşam Kompleksi, 3 kat kapalı otopark, 442 bağımsız konut ve 81 mağazadan oluşan etkileyici bir proje olarak dikkat çekiyor. Projenin şu ana kadar yarısı tamamlandı.

Serkan Altun’dan Proje Bilgileri

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’da inşa ettikleri Altun Yaşam Kompleksi’nin büyük bir ilgiyle karşılandığını belirtti. 2023 Eylül’de başlatılan projenin yarısının tamamlandığını söyleyen Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos Organize Sanayi Bölgesi ve yapım aşamasındaki metro hattının hemen yanında yer alıyor. Buca Tınaztepe’deki projemiz, otobana giriş ve çıkış noktalarının tam ortasında bulunuyor” dedi.

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Dev Hizmet

Buca’nın yüksek nüfusuna rağmen ticari alan eksikliği yaşadığını ifade eden Altun, “Projemizdeki 81 mağazalı alışveriş merkezi bizi çok mutlu ediyor. Uluslararası markaları Buca’ya getirip Bucalılar’a kaliteli hizmet sunma fırsatını yakaladık. AVM bölümümüz, yatırımcılar ve markalar için cazip bir alan sunuyor. Projemiz tamamlandığında, 81 mağaza, ortak alanlar, konser alanları ve stant alanları ile hizmet vermeye başlayacak,” diye ekledi.

Akıllı Sistemler ve Teknolojik Yenilikler

Serkan Altun, projede kullanılan son teknoloji ve akıllı sistemlerle ilgili bilgi verdi: “Projemiz, modern teknolojiyle donatıldı ve yapım şartnameleri titizlikle hazırlandı. Tamamlandığında Buca’ya önemli bir katkı sağlayacak. İlçede bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi gibi eğitim kurumları nedeniyle öğrenci nüfusu oldukça yüksek. Öğrenciler için konaklama ve sosyal alan eksikliği mevcut. Projemiz, öğrencilere konforlu yaşam alanları ve sosyal fırsatlar sunarken, aileler için de çekici bir merkez olacak.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.